Om HeCaRegnskab

Din vej til mere salg og udvikling

HeCaRegnskab er en virksomhed, der siden 2004 har hjulpet små og mellemstore virksomheder med bogføring og årsregnskab. Vi står for alt og sikrer os, at alt bliver bogført korrekt, at du følger aktuel lovgivning og får fuld udnyttelse af de gældende regler.

HeCaRegnskab er stiftet af Helle Machholdt Rydeng. Efter en lang karriere indenfor HR-området, bogføring og administration besluttede hun sig for at hjælpe andre virksomheder med bogføring og alt frem til færdiggørelse af årsregnskab.

Målet for HeCaRegnskab er, at alle kunder med tryghed og god samvittighed kan fokusere på driften og udviklingen af deres egen virksomhed og ikke behøver at skænke bogføring og regnskab mange tanker.

I dag har HeCaRegnskab mange kunder, der alle har set de ubetingede fordele i at overlade tøjlerne til en loyal, troværdig samarbejdspartner. Via mange og årelange samarbejder kender HeCaRegnskab sine kunder så godt, at de nærmest agerer som en intern medarbejder, der kan yde god rådgivning og selv identificere og varetage opgaverne.

VORES VÆRDIER
Værdierne er det, der driver os i hverdagen. Det, der er vores pejlemærke for en høj tilfredshed blandt vores kunder. Vores værdier er:


• kvalitet
– du kan altid forvente det bedste resultat med en høj gennemgående kvalitet i alt. Store som små opgaver. I detaljen såvel som de store linier


• effektivitet
– vi er effektive og hurtige – og alle opgaver bliver løst til aftalt tid


• struktur
– vi er strukturerede, har tjek på planlægning og al timing. Det er sjældent, at noget kommer bag på os


• vedholdenhed
– vi bliver ved og ved, indtil vi er i mål. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vores vedholdenhed er vores varemærke