Referencer

Hvad siger kunderne

Vores kunder er flinke til at rose os og anbefale os.

Her kan du læse, hvad nogle af vores kunder synes.

Jeg vil ønske at jeg havde fået kontakt til HECA allerede i 2014 hvor jeg overtog Kaffekælderen.

I takt med at Kaffekælderen blev populær blev det nødvendigt at jeg koncentrerede mig om produktionen. Regnskab blev nedprioriteret.

Helle og hendes stab har vitterlig taget mig under deres vinger, jeg har tillid til at de vil føre mig sikkert i land ved at hjælpe mig til gode rutiner, så bogholderiet bliver en leg for mig og en prioritet hos dem.

Susie Hayes

Kaffekælderen i Brogade

HeCa Regnskab er en ideel samarbejdspartner for dynamiske virksomheder i vækst. I vores samarbejde med HeCa regnskab, har vi kunne fokusere på vores kerneforretning, velvidende at HeCa har varetaget formalia med bogføring og løn med snilde. Vi prioriterer kemi og professional expertise når vi vælger samarbejdspartnere. Hos HeCa regnskab har vi fået hele pakken. Derfor kan jeg varmt anbefale HeCa regnskab, som en pålidelig samarbejdspartner. 

Mads Bisgaard Christesen

CEO, Copenhagen, BRICpro

Siden jeg gjorde min lille hobby-beskæftigelse til mit levebrød, har HeCa-Regnskab været en uundværlig hjælp. I takt med at bilagene og ordretilgangen steg, havde jeg brug for ro og tid til de ting, som jeg brænder for. Derfor er det trygt, at have en dygtig sparringspartner der tager over og ordner alle de andre ting i forbindelse med moms og årsregnskab.

Jeg kan på det varmeste anbefale Helle Macholdt og hendes team. Deres serviceniveau og professionalisme er helt i top.

Pernille Gyldensøe

Jeg har brugt HeCa Regnskab i over 5 år og har været meget glad for et altid professionelt udført arbejde samtidig med at der også var tid til hyggelige bemærkninger.

De bedste hilsener

Troels Granhøj Jensen

Regnskabschef, Bombardier Transportation A/S

Som erhvervskunde igennem flere år har mit firma og jeg haft fornøjelsen at samarbejde med Heca-Regnskab ApS. På grundlag af Heca-Regnskabs kerneydelser; gode faglige kompetencer, godt overblik og hurtig opfølgning på aftaler og undersøgelser, er det lykkedes at skabe et tillidsforhold, der er væsentligt for mit firmas aktiviteter. Således er den løbende rådgivning jeg har modtaget fra Heca-Regnskab, en tryghed i (arkitekt-)firmaets daglige drift, når der opstår små og store spørgsmål, og det er ikke mindst medvirkende til, at give et godt overblik over både kort- og langsigtede dispostioner.

Heca-Regnskabs bogholderi og rådgivning har virket værdiskabende ind i mit firma med en altid god og positiv dialog.

Morten Jacob Hansen

HANSEN arkitekt maa / mda

Vi har haft Heca regnskab i 5 år. 

Det er nogen fantastiske piger, og altid super service.

Blomsterpigerne i Ølby Centret

Hos HeCa Regnskab er mit regnskab i trygge hænder. Yderst kompetent og altid meget hjælpsomt personale. 

Steffen Jensen

Indehaver/owner

Vi skiftede til HeCa Regnskab for et par år siden og det har vi aldrig fortrudt.

Tillid/God service.

Niels Herluf Hansen

Herluf Have & Anlæg

”Jeg har været kunde hos He-Ca Regnskab i et år og er meget tilfreds med deres arbejdsindsats. Alle medarbejdere er grundige og omhyggelige, og der er altid tid til at svare på spørgsmål, hvis man spørger HeCa til råds. En virksomhed, der klart kan anbefales!”

Jeg har en specialiseret fysioterapi-klinik med 6 indlejere. Desuden holder jeg mange foredrag og skriver en del artikler Jeg er god til at behandle patienter, men jeg er ikke god til bogholderi og regnskab.

Derfor eftersøgte jeg en stabil og dygtig hjælp til dette og via en af mine patienter fik jeg anbefalet  Helle  Machholdt Rydeng.

HeCa Regnskab  har siden 2004 lavet al min bogføring, regnskab og selvangivelse til stor hjælp og til yderst rimelige priser. Vi har en god dialog og al arbejde udføres hurtig og effektiv . Man kan altid få fat på Helle eller anden medarbejder, når man mangler rådgivning eller akut hjælp.

Jeg har været rigtig glad for dette og derfor har jeg også anbefalet HeCa regnskab til andre kollegaer.

Birthe Bonde

GynObs Klinikken

Jeg har gennem mere end 10 år benyttet mig af de ydelser HeCa Regnskab tilbyder, hovedsagligt bogføring i forbindelse med 3 af mine virksomheder.

Åbenhed, effektivitet, service, punktlighed og fair priser er blot nogle af de karaktertræk der præger HeCa Regnskab, signaler der helt klart fastholder mig som kunde, men ikke mindst giver mig tryghed i samarbejdet, jeg kan stærkt anbefale HeCa Regnskab.

René Bracker, iværksætter af mere end 20 virksomheder.

René Bracker

Iværksætter

Jeg har brugt HeCa Regnskab siden 1. januar 2016 og har fået rigtig god hjælp til at få min firmakonto i perfekt stand.

Altid overskud til hjælp, evt. pr. telefon, når/hvis der opstår tvivl om mit regnskab/bogføring.

Jeg føler mig rigtig tryg ved at bruge HeCa Regnskab, som jeg klart kan anbefale til andre.

Pro-Polering

Vi har oplevet HeCa Regnskab som en super samarbejdspartner, der altid har overholdt deres del af de indgået aftaler samt fulgt de lagte planer til punkt og prikke. Alt er altid afleveret til tiden. I det daglige bliver der udvist stort engagement fra hele staben. Jeg kan på det varmeste anbefale HeCa Regnskab.

Flemming Christensen

Sengekompagniet ApS