Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/heca-regnskab.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4676
Kontakt | HeCaRegnskab
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/heca-regnskab.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Tine Rønde Østergaard

Regnskabskonsulent

T 51 91 91 39

Tine@heca-regnskab.dk

Conny Jung

Regnskabskonsulent

T 23 82 80 46

Conny@heca-regnskab.dk

Lenette Dithmar

Regnskabskonsulent

70 70 70 91

Lenette@heca-regnskab.dk

Heidi Larsson

Regnskabskonsulent

 

Helle Machholdt Rydeng

Indehaver

T 27 20 24 83

Heca@heca-regnskab.dk

HeCa Regnskab ApS
Bag Haverne 54, 2. Sal
4600 Køge

T: 70 70 70 91

E: Heca@heca-regnskab.dk
CVR: 39 67 70 16

De seks medarbejdere hos HeCaRegnskab, som står klar til at assistere dig med din bogføring og alle de økonomiske formalia, der skal være i orden, når man driver en professionel virksomhed.

De seks medarbejdere har alle stor viden og flere års erfaringer med bogføring. Samlet udgør vi et stærkt team, der supplerer og komplementerer hinanden. Vores baggrunde og historik er nok forskellige, men alle er vi uddannet inden for revision, kontor og administration.

Dygtige, kompetente medarbejdere – det er vores fokus – og derfor er vores medarbejdere løbende på kurser i ny og opdateret lovgivning, så du altid høster frugten af den nyeste viden og regelsæt.

LAD OS TAGE EN SNAK

Vil du en gang for alle få tjek på din bogføring og økonomien frem til aflevering af dit årsregnskab, så kontakt os for en uforpligtende samtale.